Edith Kostelijk
van 14 12 2007 t/m 30 01 2008

Edith Kostelijk creƫert en experimenteert met smaken van zowel eetbare als puur esthetisch kunstwerken. Juist in deze feestmaand kunt u inspiratie halen uit haar prachtige ServiesTorens en de theatrale KookBoekTafel. Maar natuurlijk kunt u ook proeven van oogverblindende en overheerlijke KerstDesserts. Kostelijk verhuist vanaf 14 december een deel van haar atelier en keuken naar de StadsGalerij. Hier kunt u haar zelf ontmoeten, haar kunstwerken bekijken en proeven en praten over serviezen, smaak en recepten.

KERSTDESSERT
Gedurende de hele Kerstweek kunt u uw van te voren bestelde Kunstzinnige KerstDessert afhalen in de StadsGalerij. Dit dessert wordt gepresenteerd in speciaal voor uw bestelling ontworpen servies en zelfs bestek wordt meegeleverd. In een gebaksdoos kunt u uw KerstDessert mee nemen om thuis direct te serveren. Een Kostelijke ervaring! Het bijzondere servies en bestek blijven uw eigendom.
WORKSHOP SERVIESTORENS
In de Kerstvakantie kunnen kinderen vanaf 4 jaar deelnemen aan een workshop ServiesTorens maken. Je stapelt het servies van Kostelijk, zij plakt het voor je aan elkaar en dan mag je het schilderen met echte decorverf. Natuurlijk gaat je kunstwerk mee naar huis. Tijdens de workshop krijg je vanzelfsprekend iets heel kostelijks, dus iets erg lekkers, te eten en te drinken.

UW EIGEN NIEUWJAARSBORREL, VOL MET KUNSTZINNIGE SMAAKEXPLOSIES
Vanaf 2 januari is het mogelijk om de ruimte te bespreken voor een besloten Nieuwjaarsborrel inclusief Kunstzinnige Smaakexplosies. Gedurende ongeveer 2 uur kunt u, onder het genot van wijn, bier en fris, elkaar een Gelukkig Nieuwjaar wensen. Daarnaast bewondert u de inspirerende kunstwerken en proeft u vier verschillende kunstzinnige hartige hapjes. Deze worden door Edith Kostelijk zelf geserveerd in een stijlvol kostuum. U hoeft slechts het aantal gasten en de tijd door te geven, de rest wordt voor u geregeld.
[photosmash id=6]