Westeins Wondere Wereld

12 05 2017 | 06 07 2017

OPENING
VRIJDAG 12 MEI
16:00 UUR

Stadhuisplein 1: de kamer van wethouder Houwing

Lieve dames en heren, het is bijna weer zover.
Opnieuw zal de werkruimte van de wethouder omgedoopt worden tot waar minimuseum. Deze keer zal de Amersfoortse goedzak Balder Westein een kijkje in zijn keuken geven.
Balder is tekenaar, knutselaar, animator en regisseur. Da’s een hoop, daarom heeft hij alles in één toko ondergebracht, genaamd Westeins Wondere Wereld (ThreeDoubleYou).
Deze wereld bestaat uit een mengeling van traditionele animatievormen gecombineerd met moderne computertechnieken. Deze combinatie van stijlen leidt tot verrassend en humoristisch werk met veel aandacht voor detail.

Westein regiseert commercials, leaders, shorts, clips en titelsequenties. Zijn werk is o.a terug te vinden in Brammetje Baas, De Jeugd van Tegenwoordig, Pluk van de Petteflet , Dunya & Desie, etc.
In het minimuseum krijgt u een kijkje in de keuken van enkele animatieprojecten. Zo zijn er een hoop schetsen, storyboards en poppen te bewonderen.
Zie ook: www.threedoubleyou.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de StadsGalerij/staalkaartKUNSTENkrant? Meldt u aan voor de onregelmatige nieuwsbrief: kunstenkrant.nl/digitale-nieuwsbrief