Ein avond mit Ron Jagers

vrijdag 13 augustus

aanvang 20:00 uur

Rietveldpaviljoen
Amersfoort

 

Wat past er nou beter op vrijdagavond de 13e tijdens een Ode aan de Middelmaat? Daar hoort een uiterst exclusieve avond bij. Ein Avond mit Ron Jagers. Een avond met een fantastisch programma! En zeker exclusief: u kunt één van de dertig toegestane gasten zijn.

Ein avond mit Ron Jagers wordt een avond anders dan alle anderen. Iedereen die een plek heeft weten te bemachtigen kan zich gelukkig prijzen, want het programma liegt er niet om. Zang, dans, variété of een unieke theatrale verhandeling…Wat de avond precies gaat brengen laten we nog een klein beetje in het midden. Maar wat vaststaat is dat Ron Jagers erbij is deze avond.

Hier reserveert u. Wees er snel bij. Slechts dertig plaatsen te vergeven. Is het niet gelukt dan is er nog één troost. Buiten staat een tribune voor de mensen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen. U zit dan weliswaar buiten, u kijkt door de grote ramen naar binnen.

RESERVEER HIER

 
(En let u eens op de toegangsprijs. Zakt ie nou steeds? Maar o jee, hoeveel plaatsen zijn er nog beschikbaar? Of is het al uitverkocht?)

Koers van de dag, vrijdag 13 augustus: € 50,—

De toegangsprijs van de avond is net zo veranderlijk als de koers van de bitcoin. Check it out en kies je meest gunstige moment!

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de StadsGalerij/staalkaartKUNSTENkrant? Meldt u aan voor de onregelmatige nieuwsbrief: kunstenkrant.nl/digitale-nieuwsbrief